Algemene Voorwaarden

Dit zijn onze algemene leveringsvoorwaarden:

Betaling
Er zijn drie opties: "contant" bij afhalen, Ideal of "vooruitbetalen" (door middel van een overschrijving, geen Paypal of creditcard) voor de bestelling verzonden wordt.

Wij bestellen graag puzzels voor u die wij niet op voorraad hebben. Is het uw eerste bestelling, dan vragen wij om uw bestelling te betalen, voor wij de puzzels voor u bestellen. Na een goed verlopen eerste bestelling, hoeft u pas te betalen als de puzzels klaar liggen voor verzending. Na ontvangst van uw betaling, wordt de bestelling verzonden.
Kiest u in dat geval dus voor "vooruitbetaling" in plaats van Ideal.

Onze rekening is
NL74INGB0005321951 t.n.v. I & R Puzzels te Zwijndrecht. (BIC: INGBNL2A)

Levering en verzending
Artikelen aangegeven met ‘groen’ zijn direct leverbaar, artikelen aangegeven met ‘rood’ hebben een langere levertijd. Levertijd van een voorraad bestelling is ongeveer 3 werkdagen, afhankelijk van de betalingsmethode. Betaling geschiedt d.m.v. Ideal / overschrijving vooraf of contant bij afhalen. De indicatieve levertijden binnen Nederland voor PostNL (volgende werkdag) en DHL of UPS (circa 2 werkdagen), gelden vanaf het moment dat de betaling bij I & R Puzzels binnen is (PostNL alleen verzending ma t/m vrijdag). Naar het buitenland verzenden wij met DPD. Dit kost € 8,50 tot 10 kg en 12,50 tussen 10 en 20 kg. U ontvangt van DPD bericht als het pakket bij het dichtstbijzijnde punt is op te halen. Indien de verzending bij I & R Puzzels vertraging oploopt door wat voor reden dan ook dan wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.I & R Puzzels heeft geen invloed op het verzendproces na aflevering van de zending bij PostNL, UPS, DPD of DHL en kan daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor enigerlei schade, verlies, vertraging of andere hinder die zou kunnen ontstaan tijdens het verzendproces. De verzendmethode DHL is beschikbaar voor een pakket tot circa 6 kilogram, maar helaas niet voor verzending van een Portapuzzle/Puzzlestore in verband met de afmetingen van het pakket.


Er wordt niet in deelleveringen verzonden, een bestelling wordt in zijn geheel verzonden.
Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven. Voor binnenlandse zendingen is dit (tot 10 kg.) € 6,50 (via PostNL) of € 5,75 (via DHL). U kunt ook ervoor kiezen om de bestelling op te halen bij een DHL of UPS punt van uw keuze. De verzendkosten zijn dan € 5,00 respectievelijk € 4,08.

De artikelen worden op vakkundige manier ingepakt waardoor beschadiging vrijwel onmogelijk is. I & R Puzzels draagt geen risico van beschadiging en verlies van artikelen tijdens het transport. U kunt, indien u dit risico niet wilt dragen, ervoor kiezen het pakket aangetekend te verzenden. Voor een aangetekende verzending van de puzzels kunt u contact met ons opnemen.


Retourneren
U
heeft een bedenktijd heeft van 14 kalenderdagen waarbinnen u uw aankoop zonder reden of enige verplichting kan retourneren, de aankoopprijs van het product wordt dan teruggestort op uw rekening. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor rekening van de koper. Het artikel moet onbeschadigd en ongebruikt aan ons terug gestuurd worden. Wij verzoeken u vooraf contact met ons op te nemen alvorens een product aan ons te retourneren.

Afhalen
Indien u een bestelling wilt afhalen kan dat in Zwijndrecht. U dient eerst de bestelling op de website te plaatsen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Afhalen kan over het algemeen doordeweeks 's avonds of in het weekend.

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. I & R Puzzels kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. I & R Puzzels is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings.

Privacy
Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van I & R Puzzels. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten.

Overige bepalingen
Door het plaatsen van een bestelling, via de website www.ienrpuzzels.nl of per email via info@ienrpuzzels.nl, verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. I & R Puzzels behoudt zich het recht voor een bestelling niet in behandeling te nemen. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

Zakelijke gegevens
Bedrijfsnaam: I & R Puzzels
Adres: Waterhoenstraat 30
3334 AN Zwijndrecht
Email:
info@ienrpuzzels.nl
Bank: NL74INGB0005321951


BTW ID: NL001628590B45
KvK nr: 24409239

BIC: INGBNL2A