Nieuws

8 november 2017Van Josephine Wall legpuzzels sluit de fabrikant de productie voor dit jaar op 15 november a.s.. Mocht u dus iets willen bestellen dat niet op voorraad is, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 14 november aan ons door te geven. Daarna start de productie weer in januari 2018. 

1 oktober 2017: Wij hebben een aantal puzzels van het merk Grafika kunnen bemachtigen met afbeeldingen van Josephine Wall en Francois Ruyer. Kwaliteit identiek aan de andere Wall en Ruyer puzzels die wij hebben/hadden van Mondopuzzle, het komt uit dezelfde fabriek maar zit in een ander doosje.

22 september 2017: Nieuwe cartoonpuzzels toegevoegd ! Onder andere een aantal afbeeldingen uit de Ambler collectie, diverse chaotische situaties van Galvao en ook een aantal afbeeldingen van Mike Jupp, heel anders dan zijn I love-serie.

2 maart 2017: De fabrikant van Josephine Wall puzzels heeft ons laten weten dat er 8 nieuwe afbeeldingen zijn (ieder met 1000 en 2000 stukjes) en dat er binnenkort nog zeker 13 bij komen! Daarnaast is de Zodiac serie die eerst alleen verkrijgbaar was met 1000 stukjes nu ook bestelbaar met 2000 stukjes. Puzzel dus nu "uw" sterrenbeeld op groot formaat!


Overigens heeft dezelfde fabrikant besloten om te stoppen met Francois Ruyer afbeeldingen.
Onze voorraad is dus op=op!