Klantervaringen

10
Ervaring ingestuurd door: Antoinette S. uit Middelharnis

Datum: 31/03/2017

Titel: Free Clean Puppies

Ik heb 3 maanden moeten wachten, op mijn puzzel. Maar Iris beantwoordde mijn vragen altijd correct. ik weet niet hoe het allemaal kan. Maar in elk geval heb ik mijn langverwachte puzzel vanmorgen uit kunnen pakken. Hij is heel schattig, en het wachten wel waard geweest.

==========
Aanvulling I&R Puzzels: De bestelde puzzel was een niet voorradige SunsOut puzzel die vanuit Amerika geïmporteerd moest worden door onze leverancier. Helaas kan de levertijd van een dergelijke puzzel flink oplopen, zoals ook in dit geval. Gelukkig blijkt het wel de moeite waard!
===========

 
10
Ervaring ingestuurd door: A. Wijshake uit Zelhem

Datum: 30/01/2016

Titel: Absolute aanrader!

Zoals altijd elke puzzel die je maar wensen kan en een perfecte service. Absolute aanrader!

 
10
Ervaring ingestuurd door: Christine Canoot uit Zomergem, Belgie

Datum: 05/07/2015

Titel: Topaanbod

Al een paar keer besteld bij I&R. Wat een aanbod ! Weer enkele pareltjes vanuit Nederland naar Belgie toegekomen ! Ik heb alleen maar goede ervaringen ! Happy puzzling !! Christine Canoot

 
10
Ervaring ingestuurd door: Anja uit Zelhem

Datum: 14/09/2014

Titel: Dank!

Altijd als eerste op de hoogte en puzzels supersnel in huis, perfecte dienstverlening! Dank!

 
10
Ervaring ingestuurd door: Elle uit Helmond

Datum: 16/12/2016

Titel: Super

Top service! Snelle levering en direct reactie op vragen. Na 2 dagen zijn de puzzels al binnen. Ze liggen nu klaar onder de kerstboom. Super collectie van Disney puzzels! Exclusieve puzzels die je nergens anders in Nederland kan krijgen. Daarnaast ook de meer gangbare puzzels voor een goede prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen om mijn verzameling Disney puzzels uit te breiden

 
10
Ervaring ingestuurd door: Annelies Lemmers van Boxtel uit Tilburg

Datum: 25/04/2015

Titel: mev

Wij zijn al jaren klant bij I&R en hebben alleen maar positieve ervaringen. Zoals een keer dat we 3 puzzels besteld hadden en Tilburg op de route van Iris lag. Ze kwam de puzzels persoonlijk afleveren.Ook een puzzel met een missing piece, waar alleen garantie in Engeland op zat,regelde Iris bij haar leverancier een complete puzzel.Alles gaat correct en de mails zijn altijd vriendelijk.Wij blijven nog jaren klant. Annelies en Charles Lemmers.

 
10
Ervaring ingestuurd door: Jan Cornelissen uit Nijmegen

Datum: 09/12/2013

Titel: Leuke puzzels

Wat fijn dat ik jullie webwinkel gevonden heb. Goede service en leuke puzzels

 
10
Ervaring ingestuurd door: Mevr. Wolters uit Wierden

Datum: 09/05/2015

Titel: Bedankt!

Bedankt voor de goede service en snelle levering.

 
10
Ervaring ingestuurd door: Suleyman GUNEL uit Turkey/Türkye/Turkije

Datum: 09/01/2016

Titel: Awesome

Engels/English/İngilizce I place order from Turkey, through this way, I want to thank you for the very friendly service, especially Iris always kept in touch through emails until late night and resolved my concerns. And also thank you for fast, hassle-free, correct adress, and inexpensive delivery. I will definitely place new orders in the future. I will always be grateful.

Turks/Tukçe Türkiye'den sipariş verdim, bu yolla kendilerine teşekkür etmek istiyorum dost canlısı hizmetlerinden dolayı, özellikle Iris email yoluyla gece geç saatlere kadar benimle irtibat halinde oldu ve endişelerimi giderdi. Ayrıca hızlı, sorunsuz, doğru adrese ve ekonomik gönderi için teşekkür ederim. İleride kesinlikle yeni siparişler vereceğim. Daima minnettar kalacağım.

Sincerely Süleyman Günel

 
10
Ervaring ingestuurd door: Yolanda

Datum:
05/07/2015

Titel: Bedankt

Via deze weg wil ik u bedanken voor de vriendelijke service die u me gaf via de emails en de enorme snelle levering!! Vandaag zijn mijn puzzels binnen gekomen en ik ben er erg blij mee. Ik zal in de toekomst zeker nog nieuwe bestellingen plaatsen!! Met vriendelijke groet Yolanda Boekweit

 
10
Ervaring ingestuurd door: Mandy uit Nijmegen

Datum: 18/03/2016

Titel: Super online winkel

Ik bestel al een paar jaar bij i en r puzzels,en ben een zeer tevreden klant, als disney gek ben ik hier voor puzzels helemaal op de juiste plek! Super winkel met een super service!

 
10
Ervaring ingestuurd door: Christl

Datum:
03/03/2017

Titel: Aanrader!!!

Iedere puzzelliefhebber zal ik I & R aanraden. Ruime sortering, snelle reactie op vragen en een top service en levering. Veel puzzelplezier allemaal!

IMAGE_BUTTON_INSERT Volgende